International Dental Show Köln 2023: locul unde tehnica și pasiunea pentru industria stomatologică se întâlnesc | BlancOne

International Dental Show Köln 2023: locul unde tehnica și pasiunea pentru industria stomatologică se întâlnesc

Unul dintre cele mai importante evenimente din industria dentară este International Dental Show, care are loc în Germania. În acest an, congresul a reușit să adune împreună companii, profesioniști și experți din întreaga lume. Târgul a avut loc în perioada 14-18 martie 2023 și a oferit participanților posibilitatea de a descoperi cele mai noi inovații, tendințe și tehnologii din domeniul stomatologic.

În cadrul congresului ai putut regăsi standul BlancOne destinat albirii și îngrijirii dentale, având produse atât pentru medici, cât și pentru pacienți.

 

IDS Köln 2023: un loc unic și incitant, unde inovația companiilor poate fi admirată

Precum BlancOne, în cadrul congresului s-au adunat fel și fel de afaceri care activează în domeniul medicinei dentare, realizându-se noi relații de colaborare. Este un târg unic în lume, având o secțiune extinsă de produse, unde comercianți, studenți și cercetători se pot strânge împreună în numele pasiunii lor pentru stomatologie și tot ce ține de aceasta.

Evenimentul mai este recunoscut ca fiind un punct de întâlnire pentru industria dentară, un loc în care creativitatea, inovația și tehnologia se întâlnesc pentru dezvoltarea tratamentelor și instrumentelor folosite în stomatologie.

Târgul este un loc care oferă oportunități de afaceri, dar și un cadru în care prezentarea noilor tehnologii și produse poate avea loc într-un mediu controlat. Au avut loc demonstrații live, iar mii de expozanți au avut ocazia să afle despre cele mai noi produse, printre care se numără și cele oferite de către BlancOne.

Evenimentul IDS Koln este un must-have pentru industria medicinei dentare

International Dental Show Köln este un eveniment ce se desfasoara o data la 2 ani, extrem de important pentru mii de specialiști, comercianți și studenți din lumea stomatologiei. Indiferent dacă ești un simplu vizitator sau expozant, există mai multe motive pentru care ar trebui să participi la acest târg în cadrul următoarei ediții din 2025:

  • obții contacte valoroase din industrie;
  • este un târg global de top, lipsit de competitori;
  • expune o secțiune extinsă pentru expozanți;
  • târgul este recunoscut ca fiind un reper principal pentru comunitatea stomatologică.

Din aceste motive, BlancOne a participat în acest an pentru a-și expune inovațiile. IDS Köln este un eveniment major pentru industria de tehnică dentară. Astfel, întreaga piață dentară își reflectă aptitudinile.

În cadrul acestui târg, stomatologia și tehnica dentară se unesc pentru același scop: cel de a dezvolta medicina dentară pentru binele pacienților. Târgul este accesibil și pentru vizitatorii de afaceri care vin din toate colțurile lumii. Astfel, se subliniază importanța la nivel internațional al acestui eveniment bianual.

Pe lângă sutele de expozanți, târgul mai este însoțit și de un program de demonstrații live, diverse spectacole și prezentări. Începând cu anul 2015, expoziția a inclus și IDS Career Day, care este o zi de informare a industriei destinată ucenicilor, studenților, absolvenților de medicină dentară și tinerilor profesioniști ce-și doresc să profeseze în domeniu.

De-a lungul celor 4 zile, mii de participanți au avut ocazia să descopere produsele BlancOne în cadrul celei de a 40-a ediție a IDS Köln Germania 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continuțul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.