Albirea dentară profesională vs. albirea dinților acasă | BlancOne

Albirea dentară profesională vs. albirea dinților acasă

Cel mai solicitant serviciu de estetică dentară este albirea dentară profesională. Totul se datorează faptului că în societate, sănătatea și frumusețea dinților a devenit din ce în ce mai apreciată și importantă de către oameni.

Zâmbetul este cartea ta de vizită. Nu este de mirare că albul imaculat este preferat în favoarea dinților inestetici. Dinții cu aspect neîngrijit, îngălbeniți sunt cauza consumului unor produse care afectează culoarea smalțului și a unei igiene orale incorecte.

De ce să nu folosești produse din comerț pentru albirea dinților acasă?

Chiar dacă la ora actuală vei găsi sute de metode ce-ți pot albi dinți din confortul casei tale, este imposibil ca aceste soluții să poată îndeplini în totalitate dorințele consumatorilor de a-și albi dinții într-un mod profesional.

Produsele din comerț vor conține ingrediente în cantități standard. În funcție de mai mulți factori, în special gradul de îngălbenire a dinților, există șanse foarte mari ca aceste substanțe să fie ori prea puține, ori prea multe pentru tine.

Uneori se întâmplă să fie mult prea agresive, afectând smalțul și dentina. Un medic specialist va cunoaște toate caracteristicile produselor pe care le folosește, controlând cantitățile și modul de aplicare pentru rezultate impecabile.

Tratamentele realizate acasă vor conduce inevitabil spre:

  • apariția durerilor dentare;
  • sensibilități la cald și rece;
  • afecțiuni mai profunde și dificil de gestionat.

Care sunt avantajele unei proceduri de albire dentară profesională?

Tratamentul de albire profesional al dinților va avea loc într-un mediu steril și controlat, realizându-se de către medicul de specialitate. Un stomatolog are experiența necesară pentru a realiza cele mai bune tratamente de albire a dinților.

Se va folosi doar de produse profesionale, astfel încât dinții tăi nu vor fi afectați într-un mod negativ. Tratamentele profesionale îți vor reda zâmbetul pe care ți-l dorești, dar și încrederea în propria ta persoană.

Mai mult decât atât, rezultatele nu vor întârzia să apară. Astfel, vei avea parte de un zâmbet alb și strălucitor într-un timp mai scurt decât dacă te-ai folosi de metodele din comerț. Nici un alt tip de procedură nu este mai rapidă decât tratamentul profesional de albire a danturii.

Ce lucruri îți afectează sănătatea și estetica dinților?

Unele obiceiuri pe care le-ai deprins de-a lungul anilor, precum fumatul sau consumul obișnuit de cafea, sunt principalele cauze pentru care dinții tăi își pierd din strălucirea de altă dată. Alte băuturi și alimente care pot provoca o colorare considerabilă sunt:

  • morcovii;
  • diverse tipuri de sucuri;
  • portocalele;
  • vinul roșu;
  • diferite tipuri de ceaiuri ș.a.m.d.

Inclusiv medicamentele pot produce pete inestetice pe suprafața dinților, care, vor deveni cu timpul foarte greu de îndepărtat. Consumul excesiv de fluor este principalul vinovat pentru pătarea dinților, producându-se acele zone denumite „marmorat alb”.

Inclusiv micile leziuni suferite de către persoanele cu bruxism pot închide culoarea danturii tale. Astfel, apelează la tratamente profesionale pentru ca dinții tăi să-și recapete frumusețea și vitalitatea de altă dată.

Un zâmbet sănătos ascunde mai multe beneficii decât o stare generală excelentă. Un zâmbet imaculat nu este un moft, ci o necesitate pentru fiecare dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continuțul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.