I. Livrare prin Fan Curier sau Sameday
 
În cazul în care dorești livrarea rapida prin curier, în sistem door-to-door, costul suplimentar este de 15 lei/comanda. Termenul estimativ de livrare este de 2-3 zile, de luni până vineri, pentru toate localitățile de pe teritoriul României. Astfel, atât în pagina fiecărui produs, cât și în pagina coșului de cumpărături, ți se prezinta data estimativa de livrare.
 
Aceasta metoda de livrare este compatibila cu plata ramburs, OP, precum și cu plata online cu cardul bancar prin intermediul Netopia.
 
 
 
II. Particularități plata online cu cardul bancar
 
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Netopia. Siguranță informațiilor dvs. este garantata de faptul că Netopia nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
 
 
 
III. Ridicare din magazin
 
În cazul în care dorești ridicarea produselor comandate direct din locație din București, Str. Roma, Nr. 16, Sector 1, în intervalul orar, de luni până vineri, 09:00 – 17:00, transportul este gratuit.
 
Aceasta metoda de livrare este compatibila cu plata ramburs, OP și plata online cu card bancar.