AEEDC Dubai 2023: cel mai mare eveniment dedicat medicinei dentare | BlancOne

AEEDC Dubai 2023: cel mai mare eveniment dedicat medicinei dentare

AEEDC Dubai este un congres foarte important pentru toți specialiștii care activează sau studiază lumea medicinei dentare. BlancOne a fost prezent și în acest an pentru a prezenta lumii întregi inovațiile în materie de îngrijire și albire dentară.

În perioada de 7-9 februarie 2023 a avut loc cea de-a 27-a ediție a Conferinței Internaționale Anuale de Stomatologie din spațiul economic EAU, dar și Expoziția Arabă de Stomatologie. Întregul eveniment s-a desfășurat de-a lungul celor 3 zile la Centrul de Comerț Mondial din Dubai, adunând împreună nume importante la nivel internațional din domeniul medicinei dentare și sănătății orale.

 

AEEDC a adunat specialiștii din întreaga lume în același loc an de an

Printre alte 4.800 de branduri și 3.600 de companii care activează în industria sănătății orale și dentare, 70% dintre acestea sunt internaționale. BlancOne a făcut parte din congres pentru a-și expune know-how-ul și inovațiile pe care le-a adus în ultimii ani de zile, facilitând tehnologiile albirii dentare, având produse destinate atât pentru specialiști și medici, cât și pentru pacienți.

Astfel, în cadrul congresului anual AEEDC Dubai, mii de participanți au avut ocazia să afle despre ceea ce BlancOne are de oferit. Programul a inclus și discuții pe teme specializate susținute de către 110 experți, printre care au avut loc:

 • cursuri de instruire;
 • ateliere;
 • postere științifice;
 • o competiție pentru studenți (cercetare și studiu de caz).

Inaugurarea a fost prezentată de către:

 1. Awadh Seghayer Al Ketbi, care este director general al Autorității de Sănătate în Dubai,
 2. Sa Helal Saeed Al Marii, care este director general al Departamentului de Economie și Turism din Dubai;
 3. Locotenent General Mohammed Ahmed Al Marii, care este director general al Direcției Generale de Reședință și Afaceri Externe din Dubai;
 4. Abdul Salam Al Madani, care este președinte executiv al congresului AEEDC Dubai și al Alianței Globale Științifice Dentare, dar și președintele INDEX Holding;
 5. Amer Ahmed Sharif, care este CEO-ul Corporației Academice de Sănătate din Dubai și mulți alți demnitari internaționali și profesioniști care activează în industria dentară.

Ediția 27 – cea mai mare din istoria AEEDC Dubai

Anul acesta a avut loc cea mai mare ediție, cea cu numărul 27, a congresului internațional AEEDC Dubai, care și-a extins porțile pentru a acoperi toate progresele care au avut loc în ultimii ani în lumea stomatologiei. Aceasta a găzduit dentiști și profesioniști de vârf din fiecare colț al lumii.

Evenimentul a găzduit specialiști din:

 • Coreea de Sud;
 • Italia;
 • Germania;
 • Brazilia;
 • Elveția;
 • Turcia;
 • China;
 • Spania;
 • Franța și alte țări.

 

AEEDC Dubai va continua să se bazeze pe realizările impresionante din această industrie pentru a rămâne cea mai mare conferință și expoziție dedicată medicinei dentare, care va avea loc în fiecare an.

Importanța congresului a reușit să pună în lumină tehnologiile, instrumentele și inovațiile esențiale care îmbunătățesc fel de fel de procese și tratamente, precum este în cazul albirii și îngrijirii dentare, reprezentată de către produsele BlancOne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continuțul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.