Congresul „Titu Maiorescu” – BlancOne prezent și de această dată | BlancOne

Congresul „Titu Maiorescu” – BlancOne prezent și de această dată

Nu ratăm nici o oportunitate prin care să ne expunem tehnologia și vastele cunoștințe în cadrul evenimentelor dedicate medicinei dentare.

Congresul de la Universitatea „Titu Maiorescu” din București, desfășurat în perioada 26-28 aprilie, la sediul Facultății de Medicină Dentară UTM, de pe strada Gheorghe Petrașcu, nr. 67 A, sector 4, a fost încă un eveniment reușit, în care studenții și-au îmbogățit cunoștințele pentru această meserie frumoasă.

Congresul a reușit să unească reprezentanți ai comunității universitare și cercetători științifici naționali, dar și internaționali, pentru prezentarea noilor materiale, tehnici și tehnologii inovatoare. Astfel, a avut loc un schimb de experiență interdisciplinar, care a adus un plus valoare pentru toți participanții în materie de reabilitare orală.

În cadrul acestui eveniment au participat studenți, medici rezidenți și doctori din toate colțurile țării, cărora li s-au atribuit 24 de puncte EMC.

O ocazie excelentă pentru inovațiile BlancOne

BlancOne a fost prezent și de această dată în cadrul conferinței pentru a-și expune noua inovație în materie de albire dentară. Prin această cale, ținem să mulțumim organizatorilor pentru șansa oferită. Suntem profund recunoscători!

Astfel, pe lângă expunerea tehnologiei noastre, am avut ocazia de a ne revedea cu clienții noștri. Am organizat 2 workshop-uri:

 • unul pentru tinerii rezidenți, curioși și pasionați de albirea dentară;
 • altul pentru studenții din cadrul facultății de medicină dentară.

Workshop-urile sunt oportunități excelente prin care cei ce-și doresc să descopere și să cunoască tehnologia BlancOne au șansa de a o face în cel mai mic detaliu. Totul se datorează metodei noastre de „a desface peroxidul de hidrogen în patru”, prezentând informații ample, interesante și captivante atât despre paradigma noastră, cât și despre ce se întâmplă la nivel mondial în această nișă:

 • statistici;
 • anticipări;
 • tips&tricks;
 • demonstrații live pas cu pas;
 • sugestii și sfaturi utile atât pentru medici, cât și pentru cabinetele dentare.

Facultatea de Medicină Dentară  oferă un viitor mai bun

Facultatea de Medicină Dentară „Titu Maiorescu” a luat naștere în anul 1990 ca parte integrată a Facultății de Medicină. Totul a condus spre îndeplinirea scopului principal al Universității – cel de a oferi studii superioare alternative față de cele de stat.

Această alternativă oferă o educație superioară de calitate, deoarece beneficiază de spații și dotări impresionante pentru ca studenții să ajungă la cel mai înalt nivel de profesionalism în meseria pe care și-au ales-o. Astfel, maiorescienii au la dispoziție toate cele 3 cicluri de studii superioare:

 1. studii de licență cu 2 specializări: Medicină Dentară și Tehnică Dentară;
 2. studii de masterat;
 3. studii de doctorat.

Prestigioasa Facultate de Medicină Dentară și-a obținut statutul datorită calității studiilor oferite, a dotărilor de care studenții pot beneficia pe parcursul anilor, dar mai ales a modulelor practice, atât de importante pentru crearea unor specialiști cu fundamente morale stabilite de la Hipocrate până în zilele contemporane nouă.

Punând baza pe practică, BlancOne a reușit să le ofere studenților un sistem complet de albire dentară:

 • lampă de albire dentară Arcus;
 • produse de albire Click și Touch;
 • depărtătoare din silicon;
 • cheie de culori;
 • oglindă;
 • balsam de buze.

Astfel, atât studenții, cât și rezidenții au avut accesul la un astfel de tratament. Teoria este și ea importantă, însă practica este ceea ce-i va ajuta pe viitorii specialiști să câștige încredere în forțele proprii și să dobândească rezultate excepționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continuțul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.