BlancOne – sponsor în cadrul Congresului Dent-X, ediția a III-a | BlancOne

BlancOne – sponsor în cadrul Congresului Dent-X, ediția a III-a

Cu sprijinul oferit de către Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Liga Studenților a reușit să organizeze cu succes Congresul Studențesc „Dent-X”, prin intermediul Direcției de Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe.

Congresul s-a desfășurat în perioada 27 Martie – 2 Aprilie a anului curent. Acesta este o inițiativă demnă de apreciat a Ligii Studenților la Medicină Dentară București, ce a luat naștere acum mulți ani, datorită unui scop comun: dorința de a presăra drumul studenților către o carieră de succes și de a pregăti adevărați specialiști.

 

BlancOne – un workshop memorabil

Am reușit să organizăm în cadrul evenimentului un workshop dedicat studenților de la facultatea de medicină dentară. Acesta s-a desfășurat în 2 etape, compuse dintr-o parte teoretică și o parte practică, atât de importantă pentru viitorii medici.

În partea teoretică, Șeful Disciplinei de Estetică al Universității „Carol Davila”, domnul Profesor Universitar Dr. Ștefan Milicescu, le-a vorbit studenților despre modalitățile și tehnicile de albire dentară existente pe piață, substanțele folosite, protocoalele și timpii de activare.

De asemenea, le-a explicat într-un mod interactiv cum are loc de fapt o albire dentară din punct de vedere chimic. La final, studenții au avut ocazia să-și manifeste entuziasmul și să pună întrebări legate de cele învățate.

În cadrul părții a doua, cea legată de practică, Doamna Doctor și Formator Mocanu Roxana a realizat câteva demonstrații de albire dentară pe diverși pacienți. Astfel, studenții au putut observa efectul uimitor al produsului Click care nu s-a lăsat așteptat.

Toți participanții au avut ocazia de a urmări live fiecare pas care trebuie realizat în cadrul unui astfel de tratament de albire dentară. La finalul workshop-ului, toți studenții au primit diplome de participare, dar și mici punguțe cu surprize cu produsele noastre BlancOne.

Practica este foarte importantă în viața studenților

În orice meserie pe care o alegem, practica este crucială pentru succesul nostru ca și viitor specialist. Din acest motiv, susținem astfel de evenimente care aduc valoare și cresc încrederea mediciniștilor. Suntem bucuroși că interesul studenților este din ce în ce mai mare, dovedindu-și dorința de a excela pe drumul ales.

Astfel, ne dorim să facem parte din procesul de dezvoltare a abilităților practice ale studenților și să îi ajutăm să acumuleze cât mai multe informații valoroase despre evoluția tuturor proceselor specifice domeniului medical. Vom împărtăși de fiecare dată când avem ocazia noile tehnici de lucru din cabinetele stomatologice.

Iar, pentru că înțelegem cât de importantă este practica pentru studenții de la medicină dentară, le-am oferit tuturor participanților un sistem complet de albire dentară:

  • lampă de albire Arcus;
  • produse de albire Click și Touch;
  • depărtătoare din silicon;
  • balsamuri de buze;
  • cheie de culori;
  • protecții de față pentru pacienți;
  • mănuși chirurgicale.

Educația este principalul mod prin care dăm naștere viitorilor specialiști din medicina dentară. BlancOne este și va rămâne alături de studenții pasionați pentru a le oferi oportunități de avansare în carieră și sprijin necondiționat cu fiecare workshop organizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continuțul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor noștri pentru a-ți oferi experiențe deosebite, pentru a analiza traficul și modul de utilizare și pentru a-ți personaliza serviciile noastre. În cazul în care alegi să continui utilizarea website-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.